vineri, 11 septembrie 2015

Zodiac meditation :) - third part



Sagetatorul se relaxeaza calatoriind, la propiu sau la figurat, rugandu-se sau urmarind documentare care tin de cunoasterea Universului si a Creatiei Divine. Meditatiile sunt pline de nuante si culoare, si cel mai adesea sunt insotite de lumina si intalniri directe cu  diferite Ierarhii Superioare de Lumina.



Capricornii fiind semn cardinal de Pamant se relaxeaza cel mai bine prin exercitii fizice de yoga sau tai chi. Practicarea acestora va fac mintea constienta de constructia  corpului vostru, de mobilitatea sa, iar odata depasit acest stadiu, meditatia vine de la sine fara a resimti durere sau disconfort. Deoarece rabdarea si perseverenta sunt punctele voastre forte nu va veti lasa pana cand nu veti intra in starea de  meditatie.



Varsatorul se relaxeaza cel mai bine creand ceva neobisnuit. Intuitia este principalul  atuu al vostru, aveti „calea deschisacatre lumea nevazuta a spiritelor si dimensiunilor superioare planului terestru. Va relaxati fie facand munca voluntara pentru ceilalti, fie gandind si  visand planuri de transformare a intregii Lumi intr-una mai luminoasa si  mai frumoasa. Pentru voi crearea de “scenarii si de filme ”,  este cea mai buna forma de relaxare si meditatie.




Pestii se relaxeaza atunci cand admira elementele  si obiectele ce ii inconjoara: de la o floare pana la persoana iubita.  Atunci cand  ajung in starea de meditatie  pentru ei este o stare de beatitudine si contemplare de a fi in permanenta in contact direct cu  Divinitatea , o stare care o ating cel mai adesea prin rugaciune, pierzand adesea  notiunea timpului si a spatiului.




In concluzie secretul de a avea momente linistite consta in a le pretui, daca sunt importante pentru voi atunci veti gasi  locul si timpul pentru a face meditatii, pentru a reusi sa sesizati vibratiile energiilor ce va inconjoara si cu cat veti simti  si „vedea” mai des  energiile cu atat veti prinde mai multa incredere in fortele proprii pentru a medita.

by KrysTyna



(imagini http://aquietplace.co.uk/)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu