vineri, 11 septembrie 2015

Zodiac meditation :) - part one

Exista multe metode de a face o meditatie, important este sa gasiti acea meditatie care sa va fie folositoare pentru orice doriti sa realizati in timpul ei..
Perceptiile din timpul meditatiei pot fi: vizuale luminoase ( diferite culori sau entitati de lumina (ingeri)), sonore( sunete inaudibile), estomparea si disparatia cadrului spatio-temporal (dispare perceptia si notiunea timpului), calatoriile astrale  si  perceptia constiintei cosmice – a relizarii tuturor dorintelor, dobandirea cunoasterii globale si complete a planului superior, a cunosterii si a intuitiei, libertatea totală a Supra Sinelui.
 Si totusi , a-ti gasi linistea stand linistit, relaxat, nu este ceva care să functioneze pentru toata lumea. Unii oameni sunt pur si simplu prea agitati si nelinistiti, iar meditatia este prea dificila pentru ei. Daca se intampla sa faceti parte din aceasta categorie nu va autosugestionati in vederea esecului, ceea ce egoul vostru ar prefera, ci urmati-va intuitia, incercati diferite modalitati netraditionale, creative pentru a obtine acelasi rezultat.

De exemplu : Berbecilor le este foarte simplu sa se relaxaze cautand sa faca lucruri noi si interesante, asa ca de cele mai multe ori o sa gasiti linistea in timp ce alergati cu castile pe urechi, sau afceti orice alt sport care va este pe plac, ramanand in universul vostru unic de unde va extrageti energia si puterea.De indata ce ati atins un grad inalt de relaxare, va va fi simplu sa va asezati pe o banca sau pe iarba si sa contemplati modul in care natura “actioneaza”.

 Cei din zodia Taur poate prefera gradinaritul sau ingrijirea plantelor, defapt orice actiune care necesita rabdare, dar care poate  sa le stimuleze simturile. Masajul sau dansul sunt alte doua metode prin care senzualitatea voastra este “stimulata” si  va pot oferii o relaxare deplina si pot deschide usa catre meditatie.

 Gemenii se pot relaxa prin  scris si citit si aproape pe nesimtite  puteti constata ca sunteti intr-o stare de liniste deplina, ca sunteti pe calea cea buna. Meditatiile care se aseamana cu calatoriile sunt cele care va starnesc interesul, singurul impediment fiindgandirea” ei.


Racii fiind semn de Apa se pot  relaxa cel mai bine  in cel mai intim cadru creat imaginandu-si  diverse lucruri care sa le placa: de la imaginea unui rasarit de soare la malul marii,  pana la a face o baie relaxanta  cu spuma si lumanari perfumate cu diferite arome imbietatoare. Chiar si citirea de  povesti pentru copii va relaxeaza si va deschid apetitul spre meditatie.


by KrysTyna
(imagini http://aquietplace.co.uk/)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu