sâmbătă, 5 septembrie 2015

Simboluri stravechi - partea III

 III.ANTAHKARANA este de asemenea un simbol stravechi de vindecare si meditatie care a fost folosit in China si Tibet de mii de ani. Fiind un simbol puternic care are propria sa constiinta , nu are nevoie de o initiere pentru a functiona, ci pur si simplu avandul langa dumneavoastra acesta va avea un efect pozitiv asupra chakrelor si a aurei.  Deoarece este un simbol coordonat de catre Sinele Superior efectul de vindecare variaza in functie de ceea ce aveti nevoie in momentul utilizarii, ea are un efect benefic si nu poate fi folosita in mod abuziv sau pentru a provoca durere.
Simbolul poate fi plasat sub o masa de masaj sau in partea de jos a unui scaun, pe perete in cabinet sau plasat pe corp spre zona in care se doreste vindecarea.

Cand meditezi cu simbolul pe persoana ta sau in apropierea lui se creaza automat Marea Orbita Cosmica  asa cum este numita de catre Taoisti, in care energiile vindecatoare, spirituale ajung la nivelul coloanei vertebrale, spre chakra coroana,  apoi in jos prin partea din fata a corpului la chakra radacina si inapoi din nou in sus continuu in jurul coloanei. Aceasta actiune echilibreaza chakrele si impiedica dezechilibrul in una sau mai multe chakre.


Antahkarana este un simbol multi-dimensional care arata ca un hexagon in interiorul unui cerc, acesta semnificand cele 7 culori ale curcubeului, cele 7 chakre si cele 7 tonuri ale scarii muzicale. Acesti trei Septari sunt mentionati in cartea Apocalipsa ca cele 7 lumanari, cele 7 trambite si cele 7 peceti.
Dintr-o alta perspectiva acest simbol apare ca un cub tridimensional, energia miscandu-se incontinuu intre dimensiunile nevazute pina la dimensiunea Sinelui Superior.
Simbolul este prezentat prin  mai multe variante: simbolul unic feminin este mai mare si creaza vindecare intr-un mod mai bland, iar cel mic este mai masculin si mai direct, concentrat si patrunzator .

Crucea Cosmica este costituita din 7 simboluri de antahkarana, reprezentan cele 7 chakre majore, purificand energia si putand fi folosita pentru a deschide chakra inimii.

Patura Antahkarana , patratul multiplu din 16 simboluri rupe blocajele si energia stagnanta repunand-o in miscare, ajutand la centrare si impamantare .

Recomand utilizarea  simbolului in orice fel de vindecare, impreuna cu diferite sisteme de vindecare tip REIKI; pentru curatarea casei, a biroului, a cristalelor plasate intre doua simboluri pentru purificare si energizare si pentru meditatie in legatura cu Spiritul Superior.

by KrysTyna


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu