vineri, 11 septembrie 2015

Meditatia :)

MEDITATIA --  “Suntem, in prezent, fiinte umane dotate cu toate facultatile necesare acestor achizitii spirituale … trebuie sa incepem practicarea meditatiei si in special a calmului mental si a viziunii superioare, caci mai tarziu, in viitor, ne va fi greu sa mai intalnim toate aceste conditii favorabile care cer producerea cauzelor necesare. Pe de alta parte, nu avem timp de pierdut amanand pe mai tarziu practica, deoarece nu avem nici cea mai mica certitudine ca vom mai ramane mult timp in aceasta viata.”( de Geshe Rabten  „Comorile Dharmei”)
                Meditatia este cunoscuta de mult timp ca fiind o metoda de anti-stres, care aduce pacea interioara si exterioara, deschide canalele de comunicare cu mentalul superior, Sinele Superior, cu toate taramurile superioare nevazute de ochiul liber „..Dezvoltarea puterii mintii inseamna dezvoltarea constientului si a subconstientului. Daca constientul asculta de subconstient, la randul lui subconstientul asculta de Suflet si Sinele Superior cu care se afla in contact (..) Exista in tine o parte care stie ca 99% e ascuns si magic in jurul tău. Acea parte este cea care are nevoie de spiritualitate, care cauta mai mult decat vedem cu ochii si auzim cu urechile..”(vezi: krystynatherapy.blogspot.com/2015/06/subconstientul.htm ).

Inconstientul este marele rezervor de energie psihica ancestrala. Totodata la periferia sa sunt adunate multe energii psihice negative, unde sunt refulate emotiile si starile negative nemanifestate, precum si sentimentele adanci, dorintele si visele considerate rele, nepermise de catre societatea in care traim. Acest strat al inconstientului trebuie curatat de catre incursiunile constientului prin diferite tehnici de meditatie şi introspectie.
Nu este nevoie de talent ca sa meditati, doar de rabdare, perseverenta si asteptari rezonabile.  Daca meditati zilnic , in acelasi loc si aproximativ in acelasi interval orar de timp, in mai putin de doua (2) saptamani subconstientul vostru se va obisnui cu ideea de meditatie si va incepe sa coopereze, iar in maxim trei luni se vor vedea rezultatele eforturilor voastre .
Meditatia zilnica ne mentine curati, eliberati de atasmente si acordati la o frecventa mai inalta, o  vibratie rafinata care va permite sa controlati energiile pe care le emiteti si sa controlati constant experientele de viata creand relitatea asa cum o  doriti. 
Prin meditatie se poate obtine:
-- de-stresarea cu naturalete si usurinta;
--crearea sentimentelor de pace interioara profunda si de liniste sufleteasca;
-- marirea aportului de lumina din campurile si corpurile  energetice;
-- curatirea si eliminarea de energii si emotii negative preluate in timpul zilei de la alte persoane;
-- vindecarea structurilor celulare si regenerarea celulelor si a tuturor campurilor si corpurilor energetice subtile creandu-se astfel sanatatea vibranta, radianta de care avem nevoie pentru a functiona in aceasta lume,aici si acum pe Pamant;
-- si nu in ultimul rand crearea de scuturi protectoare pentru toate nivele de functionare a  fiintei noastre.
Pentru a reusi sa capatati incredere in vibratiile voastre, trebuie mai intai sa reusiti sa le sesizati, iar pentru asta trebuie să lasati gandurile sa plece linistite asa cum au venit, lasandu-va mintea goala si linistita. Acest lucru inseamna sa va inchideti telefonul mobil sau fix, TV-ul si orice sursa de zgomot  care va poate distrage atentia. Puteti folosi cristale pentru meditatie, unii aleg ametistul pentru a-si dezvolta spiritualitatea, altii prefera lapis-lazuli pentru a-si marii puterile mentale sau cuartul transparent cu varf dublu (herkimer) pentru capacitatile lui  de vindecare si comunicare cu Ierargiile spirituale. Fixati-va scopul pentru care meditati: vindecarea corpului fizic si a celor energetice;  pentru o incursiune în vietile anterioare; autocunoastere si conectarea cu Sinele Superior sau cu diferite Ierarhii Spirituale de lumina; Mestrii Spiritualii sau Ghizi de Lumină.
In primul rand este necesar sa invocati\spuneti o rugaciune sau o mantra de protecţie de ex. Rugaciunea Tatal Nostru sau Invocatia Luminii de 7 ori ( „Invoc Lumina Cristului launtric ,sunt un canal curat si perfect, Lumina imi este calauza” ) dupa care asezati-va comod intins pe spate cu bratele si picioarele usor departate de trup sau pe un scaun/fotoliu stand cu spatele drept avand coloana verebrala drepta. Inchideti ochii si urmaiti-va respiratia, simtiti corpul cum se relaxeaza pana dispare notiunea timpului  si sunteti inconjurat de o stare de beatitudine. Lumea exterioara cu toate problemele si necazurile ei dispare, precum si orice forma de egoism, ratiunea si gandirea inceteaza facand loc unei fericiri neobisnuite. Concentrati-va pe centri energetici, vizualizati ficare chakra in parte, urmariti-o cum se invarte, cat este de deschisa, corectati directia de functionare si rotatia ei daca este necesar prin intentie  si vizualizati cum se vindeca. Cereti de la Sursa Creatoare, Dumnezeu Atoatputernic, energie alb-stralucitoare si iubire infinita si neconditionata si vizualizati tot corpul cu toate organele interne cum se  vindeca, cum devin sanatoase si pline de vitalitate. Cand simtiti ca sunteti energizati , vindecati si plini de vitalitate aduceti-va aminte  sa multumiti Creatorului si reveniti inceti in corpul vostru fizic, inspirati de  doua ori si deschideti ochii acomodandu-va cu lumina din camera in care va aflati. Ridicati-va si faceti cativa pasi pentru a va impamanta . Aceasta meditati o puteti repeta ori de cate ori aveti nevoie de energizare si vindecare a corpurilor subtile si a chakrelor.


by KrysTyna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu