vineri, 11 septembrie 2015

Zodiac meditation :) - part two


 Leilor relaxarea voastra este in stransa legatura cu prezenta Soarelui, fie ca stati cateva minute zambind  cu fata catre astru, fie ca faceti plimbari prin parc sau pe malul Marii reusiti sa va relaxati si sa intrati  in starea de meditatie. De asemenea dansurile vesele, ritmate sunt si ele pe lista metodelor de relaxare.

 Fecioara: cei mai multi nativi isi vor gasi relaxarea in timp ce fac activitati domestice: orice activitate al carui scop este acela de a “face luna si bec” un spatiu sau un obiect, va va aduce o linistire a mintii. Meditatiile care va pot fi de folos sunt acelea care au un scop precis.


Balantelor  dansurile cu partener sunt cele care va ajuta mult la linistirea mintii si a sufletului. Meditatiile in grup sunt cele care va priesc  mai mult decat cele realizate de unii singuri. Cu toate acestea activitatile ce tin de infrumusetarea voastra sau a unei gradini frumos amenajata, a unui aranjament floral sau a unui tablou frumos pictat  te pot transpune in starea optima de meditatie.


Scorpionul  fiind tot un semn de Apa este  predispus catre experiente de natura meditativa; puteti  sta nemiscati si ascunsi atata vreme cat este necesar in intimitatea casei voastre sau intr-un grup restrans de prieteni, grup bine protejat, ascultand muzica relaxanta , arzand diferite betisoare cu diverse arome care curata atmosfera. Sunteti foarte senzitivi, dar daca va este greu sa vizualizati, dati frau liber imaginilor si le vetisimti”.

by KrysTyna
(imagini http://aquietplace.co.uk/)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu