miercuri, 3 iunie 2015

......Imaginatia

Intotdeauna am stiut in Sufletul meu ca imaginatia face parte din creatia Universului din creatia noastra ...mai ales a copiilor :) si demult copil fiind am descoperit ca  ea m-a ajutat in formarea mea ca adult...sa pot supravietui unei lumii pline de  convingeri gresite inoculate de un sistem  corupt unde oamenii sunt ingusti la minte care au ca etalon lumea lor materiala, fizica, fiinte neevoluate cu un suflet minuscul, oameni care  nu isi permit sa isi lase imaginatia libera..sa lase loc fanteziei in viata lor...pentru toti acestia -- majoritatea --nu exista zane, ingeri, ghizi de lumina..
......creaturi divine care nu trec peste liberul arbitru al nostru, al pamantenilor...doar atunci cand le ceri si le spui ce doresti cu adevarat...Imaginatia face parte din noi, ne formeaza ca oameni, ca si  caractere puternice...fara ea am fi fazi, lipsiti de vitalitate...singuri si depresivi..   lasati imaginatia sa zboare..fiti creativi si vedeti ce se intampla..lasati-va invaluiti de ea....deschideti usa catre subconstient, puneti-va mintea deoparte si spuneti-i sa stea linistita in coltul ei si fiti  una cu imaginile subconstientului ..el stie ce este perfect pentru corpul vostru...pentru voi ca fiinte superioare , evoluate ...
Imaginatia este o poarta catre un univers frumos, nevazut, la care multi viseaza sa ajunga..este o poarta catre  lumea invizibila si minunata a Creatorului a tot ceea ce exista!!! Fiti una cu iubirea, lumina si energia Creatorului..fiti creativi...lasati imaginatia sa intre in vietile voastre..deschideti-va catre o realitate sublima si frumoasa!!!


               by KrysTyna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu