miercuri, 21 octombrie 2015

Credinta - din perspectiva personala a KrysTynei

Credinta....in cursul zilei de astazi oriunde ma uitam vedeam cate o carte de rugaciune, pliante care promovau diferite pasaje din biblie, inclusiv o editie limitata a unei  Biblii frumos ilustrata si  imbracata cu  coperti cu firicele aurii ( iar doamna respectiva care mi-a aratat-o incerca sa ma conving sa o cumpar :)..Am stat si m-am gândit: de ce se face atata propaganda cu o biblie care a fost de atatea ori modificata  si re-editata de nici nu se mai stie care este adevarata poveste a ei .. eu una niciodata nu am reusit sa citesc biblia pina la capat. .nu ma atrage, asa cum nu m-au atras canoanele si acatistele .

 Pentru mine a ma ruga inseamna a ma inalta si formula o cerere, o rugaciune spusa din suflet , din centru inimii mele catre Dumnezeu Atoate Creatorul. El va asculta si va duce la indeplinire acea rugaminte pentru ca eu stiu deja ca ea s-a implinit. Credinta Nu consta in cat te rogi, cate canoane ti sau la cate slujbe participi la biserica! Poti sa te rogi sub cerul liber sau in confortul casei tale tot asa de bine si cu multa credinta ca si la biserica..Stiu ca multi vor zice/ gandii ca daca te rogi intr-o biserica rugaciunea va fi mai puternica si se va implini numai decat..Acesta  este un program, o convingere. Daca te inalti  la Creator in al saptelea plan prin tehnica Theta healing si ceri  ca acest program sa fie extras si inlocuit, in toata fiinta si esenta ta pe toate cele patru nivele de constiinta, cu energia iubirii neconditionate si credinta totala ca suntem Cocreatori ai vieti noastre, ca suntem scântei de lumina divina, atunci vei putea vedea ca  acea rugaminte s-a implinit Deja..vei vedea  crediinta cu alti ochii, cu ochii sufletului si nu ai mintii constiente 3 dimensionale. Prin theta healing poti intelege mai bine tainele credintei si relatia cu Dumnezeu, pentru ca faci din aceasta relatie un mod de viata, iti traiesti fiecare clipa in lumina Sinelui tau Divin intr-un  permanent echilibru cu Dumnezeu. 

Cand spun credinta spun iubire, cand spun iubire spun iubirea infinita si neconditionata a lui Dumnezeu Atoatecreator. Atunci  cand Iubirea infinita o simti in sufletul divin din tine vei sti ca totul in tine se transforma, atunci incepi sa fi CoCreatorul vieti tale. 
Iubirea Divina trece peste credinta tuturor religiilor, peste credinta dogmatica invatata la scoala sau predata de catre preoti in biserici, Iubirea  este  infinita si neconditionata,ea este UNA, asa cum tindem toti sa fim UNUL. Dumnezeu este Unic pentru toate religiile, indiferent sub ce denumire îl gasim : Dumnezeu, Alah, Buddha, Iehova etc. El este UnuL si acelasi pentru toate fiintele si pentru toata creatia Lui. Tot mai multi oameni se trezesc si simt, inteleg, credinta ca o lege Universala a Luminii si Iubirii Divine.   


Asa cum zice  Crezul " Cred în Unul Dumnezeu... Facatorul Cerului si al Pamantului si al tuturor celor vazute si nevazute. ..." asa cred eu in Creator, in iubirea infinita si neconditionata a lui, cred in bunatatea sufleteasca a tuturor  fiintelor , cred ca suntem Cocreatori ai vietii si ai dimensiunii in care existam, cred în armonia sufletului, in credinta si dorinta de a intra in armonie cu Universul, cu Dumnezeu AtoateCreator...Nu va spun eu acum, aici in ce sa credeti sau nu...eu doar va rog sa cautati in interiorul vostru , in sufletul vostru divin si sa vedeti ce este bine pentru voi, pentru Mareata Prezenta Divina din voi. 


 by KrysTyna


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu