joi, 28 mai 2015

Luna Neagra, esenta dragostei



Luna Neagra in sinastrie, caracterizeaza relatii in care predomina dragostea si fascinatia reciproca, puternica, dar unde un factor esential lipseste sau impinge doi parteneri unul spre altul, pentru a lupta pentru relatia lor. Relatie ce “contine” sentimente care variaza de la pasiune la respingerea felului de a fi, in cazul ambilor parteneri. Dragostea nascuta sub semnul Lunii Negre, ne face sa traim momente de extaz maxim, care se pot transforma brusc in iad, daca nu ne putem controla emotiile contradictorii si gelozia, care de cele mai multe ori ne asalteaza.
In tema natala, reprezinta modul in care se exprima / manifesta propria pasiune si erotismul, persoanei in cauza, determina fanteziile noastre si ce tip de persoana ne atrage. In tema unei femei, Luna Neagra, arata cum se focalizeaza pe partener si in ce mod va proceda pentru al cuceri. In tema unui barbat, Luna Neagra, arata tipologia de senzualitatea feminina care-l atrage, precum si pe mama copiilor sai. Prin compararea a doua horoscoape, Luna Neagra, creeaza o legatura ce nu poate fi “oprita”, mai ales daca vibreaza pe o planeta semnificativa a partenerului, rezultand – sensul definitiv – al relatiei, la bine si la rau.
Luna Neagra in Berbec – Senzualitatea sexuala este instinctiva si dominanta, femeile preiau initiativa intr-un raport/relatie, barbatii cauta un partener care sa preia initiativa, apare riscul de a va lasa “prinsi in joc”pana in punctul de a deveni agresivi. Puternica necesitate de autonomie si dificultate in angajarea permanenta in relatie.
Luna Neagra in Taur - Pasiunea sexuala, la suprafata este calma si izolata, dar astea sunt doar aparente, atat barbatii cat si femeile, au un apetit sexual puternic si sunt in cautarea unor parteneri cu caracteristici similare. Atentie sa nu abuzati de organismul vostru sau al celorlalti, din cauza exceselor sexuale. Prezinta o carisma puternic erotica si posesivitate, daca este tradat nu iarta.
Luna Neagra in Gemeni – Sexualitatea se manifesta la nivel intelectual, erotism cerebral, au o curiozitate instinctiva de tot ceea ce inseamna si reprezinta cuvantul – sex. Acest lucru ii atrage mai mult, decat o relatie fizica, si este de asemenea arma cu care seduce si atrage partenerul dorit. Nevoie de independenta, jocul de seductie e constant, si, adesea devine un scop in sine.
Luna Neagra in Rac – Sexualitatea este influentata, de amprenta familiei de origine. Daca educatia a fost excesiv de puritana sau din contra prea libertina, va fi foarte greu sa va eliberati de inhibitii si temeri sau pot aparea deviatii in modul in care traiti – sexul. Ideea de procreare este o sursa de conflict interior major, atat pentru barbat cat sipentru femeie. Au tendinta de a se comporta cu partenerul in maniera materna si nu parteneriala.
Luna Neagra in Leu – Sexualitatea lor anuleaza personalitatea partenerului, cauta acel tip supus in relatie, mai ales pe plan sexual. Partea sexuala care ii atrage si de care sunt cel mai atrasi este creativitatea. Ies in evidenta, farmecul regal si narcisismul, puterea ostentativa, necesitatea senzuala de a experimenta sexualitatea faraimplicarea emotionala.
Luna Neagra in Fecioara - Impulsurile sexuale sunt controlate, pana la inhibarea lor completa, nu-si “permite” sa arate o “astfel” de latura a sa in societate si cu atat mai mult in fata partenerului. Apare sentimentul de frustrare sexuala, se apropie dificil de partener,cu rusine, rusine – complexe inutile. Femeia manifesta o sexualitate amazoniana, ascunsa in spatele unei virgine, iar barbatul vrea o femeie pudica doar in public….nu si acasa.
Luna Neagra in Balanta – Pasiunea de care d-ati dovada, va provoaca sa stabiliti numeroase relatii, intense la momentul respectiv, dar in general de scurta durata, sentimentele i-au foc rapid, dar se sting la fel de repede. Atentie la riscul de aparitie a geloziei morbide, de sentimentul de persecutie, de ambele parti. Puternici seducatori, sarmanti, cauta un partener fara a promite fidelitate, spirit diplomatic seducator si interesant.
Luna Neagra in Scorpion – Senzualitate ascutita, pasionala, care face granita cu agresiunea sexuala. Este primordiala invatarea sublimarii instinctului “focos”, care daca este bine directionat, ambii parteneri ies in castig, dar altfel, poate deveni un “incendiu” periculos si distructiv. Sexualitate puternica, devoratoare, posesivitate exagerata, tendinte de obsesii erotice incontrolabile.
Luna Neagra in Sagetator – Senzualitatea, ii este trezita si starnita, de tot ceea ce inseamna cuvintele – neobisnuit, exotic, neconventional. Sunt atrasi, de stimuli artificiali, deoarece dorinta lor primordiala este aceea de a trai experiente noi si diverse. Manifesta o intoleranta excesiva, fata de tabuurile sexuale – religioase, se simt atrasi si provocati in ceea ce priveste “moravurile sexuale”.
Luna Neagra in Capricorn – Ratiunea sa naturala, “raceala”, de care da dovada, risca sa “inghete” din fasa pasiunea sexuala, de aceea nu este un “stabilament” ideal pentru simbolul sexului, la fel ca si in cazul fecioarei. Trebuie sa invete gradual, sa se lase dusi de val, sa-si cunoasca si sa se ia la “tranta” cu instinctele si dorintele lor cele mai profunde, pentru a evita riscul aparitie nevrozelor si complexelor. Impulsurile erotice pot aparea in mod puternic, brusc, mai ales daca sunt mentinute constant sub control.
Luna Neagra in Varsator – Sexualitatea sa este emblema non-conformismului si al experientelor. Au onoarea, de a putea infrange si rupe, toate tabuurile, demonstrandu-se anarhic si fara reguli impuse. In cazul unor parteneri mai traditionalisti, controlati-va impulsul sexual pentru a nu-l scandaliza. Prezinta, o puternica tendinta de voyeurism si atractie fata de sexul “liber”, neobisnuit, deschisi la – incursiuni externe pe plan sexual.
Luna Neagra in Pesti – Senzualitate bogata in fantezii, pe care ar fi bine daca ar reusi sa o exprime, acest lucru ajutand considerabil relatia sexuala, pentru a preveni riscul de a se inchide in sine si de a nu comunica partenerului fanteziile sale. Poate manifesta o pasiune “dulce” fata de sex, dar poate aparea si tendinta spre masochism. Prezinta tendinta de dependenta sexuala, ca o eliberare, de a evita anxietatea, impulsul sexual devine fascinant, mai ales cand il asociaza cu – substante dezinhibante.
Era Pestilor, a adus la suprafata, tabuurile legate de sex, sexul primind un magnific “impuls”, rezultand conceptul de transgresiune, placerile pacatului, pasiunea….si astea doar pentru ca erau interzise.
Era Varsatorului, incepem sa intelegem in adevaratul sens al cuvantului “esenta dragostei, a iubirii”.


10-12-2010 by MicaSia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu