luni, 24 august 2015

Chakre&Sunete

Chakrele – portaluri catre eteric


Exista sapte chakre principale, care aliniaza coloana vertebrala, pornind de la baza coloanei vertebrale pana la crestetul capului. Pentru a vizualiza o chakra in organism, imaginati-va o roata turbionara de energie locul in care materia si constiinta se intalnesc. Aceasta energie invizibila, numita Prana, este forta de viata vitala. Fiecare dintre cele sapte chakre principale contin pachete de nervi si organe importante, precum si programle noastre psihologice, emotionale si spirituale ale fiintei.

Chakrele Materie:
  • ·        Muladhara
  • ·        Svadhisthana
  • ·        Manipura

Chakra – conexiunea intre Materie&Spirit:
  • ·        Anahata

Chakrele Spirit:
  • ·        Vishuddha
  • ·        Ajna
  • ·        Sahaswara


AUM este ‘’mama’’ tonurilor, care contine frecventele tuturor celorlalte sunete.

Sunetele si tonurile utilizate prin propria voce, au un efect de vindecare puternic, un mod de a alinia corpurile noastre nu doar la nivel fizic, mental, emotional sau spiritual, ci de asemenea toate tesuturile, organele, glandele, sistemul nervos rezoneaza/vibreaza la aceste frecvente.

Incantarea de sunete vocale pentru echilibrarea chakrelor trebuie practicata intr-o postura confortabila, de preferinta asezat, cu o lumanare aprinsa/aromoterapie fiecare dupa preferinta. Este recomandata exersarea respiratiei profunde, cheia pentru acest exercitiu este consolidarea diafragmei. Fiecare chakra reflecta aspecte esentiale ale constiintei, care formeaza programele care guverneaza vietile noastre prin iubire, invatare si iluminare.


Puteti crea si emite orice sunet sau puteti alege o mantra, important este ca totul sa decurga pur si simplu spontan. Pentru prima chakra, veti folosi tonul ’’uh’’ sau ’’LAM’’; pentru a doua chakra, veti folosi tonul ’’ ooh’’  sau ’’VAM’’, si asa mai departe. Veti simti incetul cu incetul vibratia tonurilor in tot corpul. Sunetul este o unda purtatoare de constiinta. Vindecarea este rezultanta dintre Frecventa si Intentie, iar Manifestarea este rezultanta dintre Vocalizare si Vizualizare.

by KrysTyna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu