duminică, 21 mai 2017

Selenit -Trandafirul desertului!



Desi multi colectionari vad in acest minunat mineral doar o piesa de colectie, el este considerat a fi o piatra deosebit de puternica care ascunde o energie interioara ce poate anihila energiile negative dintr-un mediu ambiant.

Desert Rose, sau Trandafirul Desertului, este numele colocvial dat formatiuni de clustere de cristale de gips sau barita care contin granule de nisip.


Trandafirul deşertului  facilitează renunţarea la programele autoimpuse ce rulează de prea mult timp, ajuntând  să găsiţi o alternativă la aceste programe. Intăreşte afirmarea obiectivelor, avand efect puternic asupra sistemului nervos autonom.


Ajuta persoanele care trec printr-o experiență de hărțuire sexuală să găsească o modalitate pentru a începe o viață nouă, ajută în blocaje emoționale. Este bun pentru prostată, organele reproductive (testicule, ovare), mărește libidoul, trateaza tesuturile conective, celulita si oasele.

Stimulează funcțiile creierului și activitatea cerebrală, producția de hormoni în organele specifice.
Sporeste inspirația, capacitatea de concentrare si de a înregistra informația primită. Stimulează si dezvolta comunicarea telepatică între cei înzestrați cu această capacitate mentală.

Avand o vibrație foarte puternică  este indicat in meditație putandu-se folosi în combinație cu Turmalină Neagră și Hematitul.

turmalina neagra

hematit



Vindecator eficient al Pamantului si al locatiilor in care exista perturbatii telurice, acest cristal protejeaza planeta-Mama Pamant!


                                                                                                     by KrysTyna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu